Två vilodagar i Ninh binh var exakt vad jag behövde. För även om det är roligt att åka runt på motorcykel och se så mycket som möjligt så tar det ändå på krafterna. Man blir trött. I Ninh binh hittade vi ett litet hotell ute bland risfälten, inbäddat mellan höga berg.

( vår utsikt varje kväll. Dock inte hotellet på bilden hahaha)

En dag gjorde vi ändå ett tappert försök att åka på en båttur i ett område som heter Tam Coc och som är ett utnämnt Unesco område men vi valde tydligen helt fel dag. Det var alldeles för många människor som också ville åka båt den dagen så vi valde att avstå. Istället åkte vi en annan något mindre båttur. Det var vackert det också.

Efter Ninh binh kom vi tillbaka till Hanoi. Där stannade vi i 2 dagar. Sedan tog vi flyget ner till Saigon. Tillbaka dit där allt började för nästan 4 månader sedan. I Saigon träffade vi vår vän Anh igen. Vi besökte krigsmuseum och gjorde lite sista minuten shopping.

Jag började också förbereda mig mentalt på att vi snart skulle åka hem igen. Det kändes bra att vara tillbaka i Saigon och det kändes som ett bra avslut på resan. För även om vi har lite tid kvar i Thailand så kändes det som att resan tog slut här.